Phofulness foto-Expeditie, (incl. één welkomstdrankje )

€ 19,99

Beschrijving

Ga jij een middag samen met mij op een foto-expeditie? In een paar uur leer je hoe je jouw favoriete muziek gebruikt om kleine kunstwerken van je snapshots te maken.


Welke camera je ook gebruikt, of het nu een spiegelreflex-, systeem- of telefooncamera is, ze zijn allemaal geschikt om mee te fotograferen tijdens deze expeditie

Deze “anders kijken, anders fotograferen” expeditie heeft als doel meer voldoening en plezier te halen uit mooie momenten. De bedoeling is thuis te komen met foto’s die geen standaard vakantiekiekjes of doorsnee snapshots zijn.


Bij fotograferen vanuit Phofulness is de camera een instrument dat helpt om je gevoel van een bepaald moment vast te leggen. Daarbij is het belangrijk los te komen van de automatische piloot en je oog, hart en hoofd bewust te trainen anders waar te nemen. Muziek speelt hierin een rol.


Iedereen kan anders naar zijn omgeving kijken door bepaalde trucjes toe te passen. Een aantal van die trucjes behandel ik in de drie uur dat we samen op expeditie gaan.


Wat kan je onder andere verwachten:


  • We starten met een welkomstdrankje (koffie, thee of fris)
  • Deze foto-expeditie belooft je een onvergetelijke, vrolijke en ontspannen middag. Je krijgt tips om composities te maken tijdens het fotograferen. Deze tips helpen je om je omgeving op een originele manier vast te leggen, waardoor je de wereld met nieuwe ogen bekijkt terwijl jij je laat inspireren door je favoriete muziek.
  • Je krijgt opdrachten waardoor je je dagelijkse verplichtingen even vergeet en je tempo vertraagt.
  • Je krijgt fotografieopdrachten om de compositietips die je krijgt te oefenen.


Elke groep bestaat uit maximaal 10 personen. Een kleine groep draagt bij aan een groter gevoel van plezier, ontspanning en voldoening. Zo wordt fotograferen door bewuster waar te nemen geïnspireerd door jouw favoriete muziek een waar feestje.


Let op!

Bij het kiezen van een leveringsoptie tijdens het afrekenen, kies dan voor de optie EXPEDITIES.