Print: Petten aan zee

vanaf € 19,99

incl. btw
Levertijd: ± 7 dag(en)

Beschrijving

Geef een extra boost aan de muren van jouw huis, kantoor of bedrijf met de Phofulness prints, want deze zullen je huis of bedrijf helpen te transformeren in een plek vol met energie en creativiteit. Of ben jij op zoek naar een origineel cadeau dat een glimlach op het gezicht van jouw dierbaren zal geven? Kijk dan ook niet verder en neem kijkje in de Phofulness shop.


In deze webshop kun jij unieke prints kopen die vanuit de Phofulness filosofie zijn ontworpen. De prints zijn gemaakt met duurzame materialen en worden in verschillende formaten afgedrukt. Iedere print bevat op de achterkant een Phofulness stempelafdruk van authenticiteit, zo weet jij zeker dat iedere print die jij van mij ontvangt authentiek is. Ook zal jouw aangekochte print(s) genummerd worden.


Formaten.


Heb jij een print gevonden die je mooi vindt? Dan heb jij keuze uit de volgende formaten; 20x30cm 30x45cm en 40x60cm.


De 20x30cm en 30x45cm prints zijn afgedrukt op 160 gram mat papier.

De 40x60cm prints zijn afgedrukt op 180 gram mat papier.


Verzendopties


Jij hebt keuze uit twee bezorgdiensten: DHL of PostNL.


Voor het bezorgen met DHL betaal je € 4,95

Voor het bezorgen met PostNL betaal je € 6,95


De door jouw bestelde print/prints worden verzonden in een harde kartonnen envelop of posterkoker, afhankelijk van het afdrukformaat.


Let op! De kleur van de print kan iets afwijken van de kleur op jouw beeldscherm., dit vanwege de kalibratie van jouw beeldscherm.